Kanosport
Drenthe

Kanovaren in Drenthe

Kano Sport Drenthe

Kanosport Drenthe handelt onder de naam van Kanovereniging Noordscheschut. Deze vereniging is in 1987 opgericht. In 2017 is het idee geboren om meer met deze vereniging te gaan doen en er weer een mooie actieve vereniging van te gaan maken. Daarom is Kanosport Drenthe in het leven geroepen. 

Vlakwater wedstrijden

Wat is vlakwatersprint/marathon eigenlijk? Je kunt het vergelijken met hardlopen. Bij die sport heb je ook de sprint en de marathon.

Recreatief varen

Vaarders die niet mee willen doen met wedstrijden maar lekker een tocht willen gaan varen of willen relaxen op het water; dat kan bij ons natuurlijk ook. We bieden ook de mogelijkheid om wel mee te trainen zonder dat je mee doet aan wedstrijden.

Emmen en Hoogeveen

Door een goede samenwerking met de gemeente Emmen kunnen we gebruikmaken de kanobaan bij de Rietplas te Emmen.In Hoogeveen huren we een perceel van de gemeente. Dit terrein grenst aan het water en zo kun je direct wegvaren. Op dit terrein kunnen we leuke trainingen zowel op land als op het water organiseren. Ook kan je boot op dit terrein worden opgeslagen.

Wat kunnen we je bieden

Wij geven wekelijks trainingen. Daarnaast gaan we met jullie naar wedstrijden. Wij melden je aan en begeleiden je bij deze wedstrijden.
Daarnaast gaan we in de winter alternatieve trainingen verzorgen. Zo kun je het hele jaar door bezig zijn met je sport.
Voor de recreanten en meetrainers (mensen die geen wedstrijden varen maar wel willen trainen) is er ook voldoende te doen bij onze vereniging. Dit wordt op een gemoedelijke manier georganiseerd. Ook voor deze groep proberen we het hele jaar door leuke dingen te organiseren.

Onze vereniging is voor iedereen, van jong tot oud.  

Locatie Emmen
Kanobaan Emmen

Locatie Hoogeveen
Noord 150
Noordscheschut

Contactpersoon:

Bernhold Dijkhuis
06-17516397
bernhold@kanosportdrenthe.nl

Wij zijn lid van het: